Yhteydenotot: 040 5810656

Seinä- ja lattialaatoitukset ammattitaidolla Tampereen seudulla

Yhteydenotto

MT-Laatoitus tarjoaa monipuoliset laatoitusvaihtoehdot yksityis- ja yritysasiakkaiden rakentamiseen ja remontointiin. Toteutamme seinä- ja lattialaatoitukset, erikoislaatoitukset ja muut laatoitusalan työt Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen, aina asiakkaan yksilölliset toiveet huomioiden.

Kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin

Laatoitetussa pinnassa yhdistyvät käytännöllisyys ja estetiikka, ja yrityksemme taustalla onkin osaamista sekä remontoimisesta että sisustuksesta. Teemme upeat laatoitukset kohteeseenne Pirkanmaalla, oli kyseessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraus – kylpyhuone, keittiö, sauna tai ulkolaatoitukset.
Teemme mielellämme teidänkin kylpyhuoneunelmastanne totta, jos teillä on visio valmiina – tai suunnittelemme kaiken alusta alkaen. Tarjoamme
myös suunnittelupalvelua, jolloin autamme muun muassa ideoinnissa ja materiaalien valinnassa.

Kylpyhuone, vaaleat laatat

Laatoituspalvelumme

  • Seinälaatoitus
  • Lattialaatoitus
  • Erikoislaatoitukset
erikoislaatoitukse MT-Laatoitus

Erikoislaatoilla yksilöllisyyttä

Onko mielessänne jotain muuta kuin perinteiset laattaratkaisut? Kysykää lisää vaihtoehdoista, kun haluatte poiketa perinteistä!

Huolellista työtä aikataulussa

Meille on tärkeää toteuttaa projekteja, joihin tilaaja on tyytyväinen, ja siksi teemme aina huolellista ja viimeisteltyä työtä aikataulu- ja kustannusarvioissamme pysyen. Annamme asiakkaalle avaimet käteen, eli kun lähdemme, tila on käyttövalmis.

Muistakaa myös vedeneristyspalvelut

Laatoituksella voidaan luoda upea ilme miltei tilaan kuin tilaan, mutta tyypillisesti laattapinnat liittyvät nimenomaan kylpyhuoneisiin ja kosteisiin tiloihin. Siksi työntekijämme ovat suorittaneet VTT:n vedeneristyssertifikaatin, joten hoidamme myös vedeneristykset luotettavasti ja turvallisesti.

Tutustukaa vesieristyspalveluihin